Kuntotestit -25 %

Urheiluklinikkamme asiantuntijat ovat mukana tänä syksynä Nelosella ja Ruudussa näytettävässä MM95: Takaisin Leijonaksi -ohjelmassa, jossa pitkäaikainen leijonakapteeni ja vuoden 1995 mestari Timo Jutila kokoaa kentällisen eläviä legendoja ainutlaatuiseen kunnonkohotus- ja hyvinvointiprojektiin.

Vuoden 1995 mestaruuden 25-vuotisjuhlan kunniaksi tarjoamme kanta-asiakasetuna kaikista kuntotesteistä nyt -25 %!

Kuntotestimme soveltuvat niin jääkiekkolegendoille kuin kaikille omasta kestävyyskunnostaan ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Tutustu testivalikoimaan.

Normaalihinta alk. 150 €. Etu ei koske toimistomaksua 8,90 € eikä lääkärintarkastusta vaativien testien terveystarkastuksen osuutta 45 €.

Ajanvaraus

Kuntotestiin ei tarvita lääkärin lähetettä. Kuitenkin testauksen turvallisuuden varmistamiseksi tietyt sairaudet, oireet tai aikaisemman liikunta-aktiivisuuden puute edellyttävät lääkärintarkastusta testauskelpoisuuden varmistamiseksi. Lue kriteerit.

Varaa aika verkkoajanvarauksestamme, sähköpostilla urheiluklinikka.kuntotestaus@pihlajalinna.fi tai numerosta 010 312 010.


Tarjous on voimassa Pihlajalinna Dextrassa 30.11.2020 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin.