Lantionpohjan toimintakyvyn kartoitus -15%

Lantionpohjan ongelmia voi esiintyä kaiken ikäisillä naisilla ja miehillä. Muun muassa synnytys, ylipaino, hormonaaliset muutokset ja eri sairaudet voivat altistaa lantionpohjan toimintahäiriöille. Häiriöt voivat esimerkiksi liittyä virtsaamiseen, ulostamiseen ja seksuaalitoimintoihin.

Yksilöllisesti suunnitellulla lantionpohjan lihasharjoittelulla ja kotiohjelmalla saadaan aikaan hyviä tuloksia. Hoitosuunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutetaan fysiterapeutin ohjauksessa ja seurannassa. Asiakkaan vahvalla sitoutumisella harjoitteluun saavutetaan parhaat tulokset.

Aktiiviset lantionpohjan lihakset osana hyvin toimivaa keskivartaloa vahvistavat koko kehon hallintaa.

Normaalihinta 134 €. Sisältää erityisfysioterapian 98 € ja Emg elektrodin 35€. Jos sinulla on lääkärin lähete, hinnasta vähennetään lisäksi Kela-korvaus.

Ajanvaraus

Varaa aika Pihlajalinna Dextraan fysioterapeutti Sanna Sarparannalle joko verkosta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.


Tarjous on voimassa Pihlajalinna Dextrassa ja Pihlajalinna Sellossa 31.5.2021 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin.