Linssileikkauksista -200 €, esitutkimus ja jälkitarkastus veloituksetta

Linssileikkaus antaa mahdollisuuden päästä eroon silmälaseista, kun perinteistä silmien laserleikkausta ei voida tehdä. Esteenä laserleikkaukselle voivat olla esimerkiksi liian voimakas taittovirhe, ikänäkö tai sarveiskalvon rakenteen sopimattomuus.

Perinteisen linssileikkauksen lisäksi Pihlajalinna Laser Tilkka tarjoaa ainoana Suomessa veitsettömän linssileikkauksen laserilla. Uusi lasertekniikka mahdollistaa linssileikkauksen, jonka lopputulos on entistä laadukkaampi

Lue lisää linssileikkauksista.

Linssileikkaukset ja hinnat

Pihlajalinnan kanta-asikkaana saat nyt optikon esitutkimuksen ja leikkauksen jälkitarkastuksen veloituksetta sekä valitusta linssileikkauksesta -200 €.

1-teho linssileikkaus perinteisesti veitsellä: alk. 1 180 € / silmä (norm. 1 380 €)
Veitsetön 1-teholinssileikkaus laserilla: alk. 1 780 € / silmä (norm. 1 980 €)
Moniteholinssileikkaus veitsellä: alk. 2 380 € / silmä (norm. 2 580 €)
Moniteholinssileikkaus laserilla: alk. 2 980 € / silmä (norm. 3 180€)

Ajanvaraus

Varaa aika optikon ilmaiseen esitutkimukseen Pihlajalinna Laser Tilkkaan verkosta tai puhelimitse numerosta 010 312 110.

Esitutkimus sisältää näöntarkastuksen, silmänpaineenmittauksen, biometrimittauksen ja sarveiskalvon topografiakuvauksen. Saat lisäksi mukaasi kotihoito-ohjeet ja silmätippareseptin. Tutkimuksen jälkeen voidaan varata leikkausaika.


Tarjous on voimassa Pihlajalinna Laser Tilkassa 30.11.2020 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin.