Voi hyvin -laboratoriopaketti 50 €

Syksyn tullen on ihanaa liikkua luonnossa ja nauttia metsän tuoksusta. Iltojen pimentyessä kannattaa pitää huoli riittävästä ravintoaineiden saannista nauttimalla monipuolista ja terveellistä ravintoa.

Mietityttääkö kolesteroli, verensokeri, hemoglobiini tai rauta-arvot? Voi hyvin -laboratoriotutkimuspaketti on tarkoitettu kaikille omasta terveydestään kiinnostuneille. Tarkista terveydentilasi laboratoriotutkimuksilla helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä. Normaalihinta 125 €.

Paketti sisältää

• Hemoglobiini (B-Hb)
Hemoglobiinin muutokset kertovat elimistön tilanteesta monin tavoin. Jos hemoglobiini on viitearvojen alapuolella, puhutaan anemiasta joka voi johtua monesta eri syystä, kuten yksipuolisesta tai liian vähän rautaa sisältävästä ruokavaliosta.

• Ferritiini (S–Ferrit)
Ferritiiniarvo kertoo elimistön rautavarastojen tilanteen tarkemmin kuin pelkkä hemoglobiiniarvo.

• Rasva-arvot, fS-Lipidit (sis. fS-Kol, fS-Kol-HDL, fS-Kol-LDL, fS-Trigly)
Kokonaiskolesteroli-, hyvä ja huono kolesteroli sekä vapaat rasvahapot (LDL-kolesteroli- ja triglyseridipitoisuudet sekä matala HDL-kolesterolipitoisuus) kuvaavat monipuolisesti sydän- ja verisuonisairauksien mahdollista riskiä.

• Sokeriarvot, Glukoosi (fP-Gluk)
Koholla oleva sokeriarvo paljastaa mahdollisen diabetesriskin.

Ajanvaraus ja ohjeet

Varaa aika verkosta tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010. Et tarvitse lääkärin lähetettä.

Ilmoittaudu laboratorioon jonotusnumerolla (isommat toimipisteet) tai ilmoittaudu vastaanotossa (pienemmät toimipisteet). Kerro laboratorioon saapuessasi ottavasi Voi hyvin –laboratoriopaketin. Huom! Ennen tutkimusta tulee olla syömättä ja juomatta 10 tuntia. Tarkemmat valmistautumisohjeet löydät täältä.

Voit halutessasi varata ajan tulosten läpikäyntiin lääkärin vastaanotolle tai etävastaanotolle, tai katsoa itse tulokset Oma Pihlajalinnasta.


Tarjous on voimassa 30.11.2020 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarkista palvelun saatavuus toimipisteestäsi.