Hiustensiirto ja hiuspohjan hoidot

Hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen vaikuttavat monet syyt. Syyllisten jonosta voi löytyä niin perintötekijöitä, sairauksia, onnettomuuksia, stressiä kuin hormonien aiheuttamia muutoksia.

Hiustensiirron avulla hiukset saadaan kasvamaan pysyvästi ja tasaisesti. Meillä Pihlajalinnassa yli 95 prosenttia hiustensiirroista johtaa hiustenkasvun alkamiseen. Tarjoamme myös hiuspohjan hoitoja.

Hiustensiirtoihin erikoistuneiden sairaanhoitajiemme vastaanotolle voi varata maksuttoman konsultaatioajan. Vastaanotolla selviää, sopiiko hiustensiirto itselle, millainen toimenpide on, kuinka paljon hiuksia tarvitsee siirtää ja mikä on toimenpiteen kustannusarvio.

Jos kaljuuntunut alue on pieni, voi jo yksi toimenpidekerta korjata tilanteen. Laajojen alueiden hoito saattaa vaatia kahdesta kolmeen hoitokertaan. Käytämme hiustensiirroissa Follicular unit micrograft -tekniikkaa, jolla saavutetaan luonnollisin ja paras lopputulos. Yhdessä siirteessä on 1-5 hiusta. Ennen toimenpidettä tehtävän suunnittelun jälkeen siirteet istutetaan yksitellen käsityönä sovituille paikoilleen. Hiustensiirto tapahtuu paikallispuudutuksessa ja se tehdään FUE-tekniikalla tai FUT-tekniikalla. Toimenpide on kivuton, ja siirron jälkeen pääsee kotiin saman päivän kuluessa.

Toimenpiteestä toipuminen on nopeaa. Uusi FUE-tekniika on veitsetön toimenpide, ilman leikkaushaava ja ompeleita. Siirteet kerätään moottoroidulla stanssi-laitteella. Toimenpiteen jälkeen hoidetulla alueella harvoin esiintyy kipua.

FUT-tekniikalla tehdyn hiustesiirron jälkeen voi haavan alueella olla kipua, joka hoidetaan kipulääkkein.

Kasvojen alueella voi toimenpiteen jälkeen esiintyä turvotusta muutaman päivän ajan. Siirrealueen ruvet parantuvat 1–2 viikon kuluessa. Siirretty hius alkaa kasvamaan 3-6 kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Lopullinen tulos on nähtävissä 9–12 kuukauden kuluttua.

Katso alla olevasta videosta miten Pihlajalinnassa hiustensiirto etenee.

Pihlajalinnassa on aloitettu uutena menetelmänä kasvutekijähoito (PRP) hiustensiirtojen yhteydessä. Tämän hoidon on todettu aktivoivan hiusten kasvua. Ensimmäinen hoitokerta on kuukautta ennen toimenpidettä, toinen toimenpiteen yhteydessä ja kolmas hoitokerta kaksi kuukautta toimenpiteen jälkeen.

Pihlajalinna on maamme johtavia toimijoita hiustensiirroissa, ja tiimimme on Suomen kokenein. Suurin osa Suomessa tehtävistä toimenpiteistä on tehty meillä. Olemme tehneet yli 30 000 hiustensiirtoa vuodesta 1978 lähtien. Kaikki hiustensiirrot tehdään yksilöllisesti asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellen. Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkea.

Valikoimaamme kuuluvat myös hiuspohjaa elvyttävät ja hiustenkasvua tukevat hoidot: PRP-hoito ja kasvutekijämikroneulaus. Hoidot sopivat hiustenlähdön alkuvaiheessa tai päänahan ongelmien hoidossa. Hoidoilla voidaan ennaltaehkäistä parhaassa tapauksessa hiustensiirto. Hoito tehdään sarjahoitona, ja sillä tuetaan myös siirron jälkeen päänahan hyvinvointia.

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.