Ohjaaja, Hämeenlinna

Hei sinä kehitysvammaisuudesta, autismista ja mielenterveystyöstä kiinnostunut lähihoitaja!

Haluatko työpaikan, jossa jokainen työpäiväsi on merkityksellinen? Haemme nyt Hämeenlinnan Uniikkiin ohjaajia. Tarjoamme työn, jossa sinulla on aikaa kohdata asiakkaat aidosti, olla läsnä ja tehdä yhdessä - asiakkaan tahdissa. Työtäsi tukee osaava tiimi ja suurimman osan työajastasi sinulla on työpari.

Haemme kokeneita konkareita elämänsä parhaaseen työpaikkaan: meillä voit vaikuttaa.
Haemme alalle vasta kouluttautuneita, joilla on uteliaisuutta, ammatillista intohimoa ja asenne kohdallaan.
Haemme nyt ohjaajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.
Meillä on mahdollisuus olla myös määräaikaisessa työsuhteessa, jos niin haluat.
Toivoisimme myös lisää työntekijöitä meidän keikkarinkiin (tarvittaessa työhön kutsuttavia).

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi. Meillä on jatkuva sisäinen koulutus liittyen kehitysvammaisuuteen ja autisminkirjoon. Lisäksi meillä voi työn ohessa opiskella kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon. Käytössäsi on Pihlajalinna-konsernin henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Uniikki Hämeenlinna on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2018. Uniikki on tehostettua palveluasumista ihmisille, joilla on vakavia käyttäytymisen säätelyn tai elämänhallinnan haasteita. Haasteet voivat johtua esimerkiksi autisminkirjon oireyhtymästä tai mielenterveysongelmista. Palvelukonseptin keskiössä on vahva ammatillinen osaaminen sekä asiakkaiden tasavertainen kohtaaminen.

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelujohtaja Päivi Vuorinen, paivi.vuorinen@pihlajalinna.fi, p. 044 521 7501 ja palvelupäällikön sijainen sh Taru Hanhimäki, taru.hanhimaki@pihlajalinna.fi, p. 050 4513097.

Hakuaikaa tehtävässä 31.3.2021 asti, Linkki hakulomakkeelle.