Työterveyspsykologi, Hämeenlinna ja Loppi

Haemme työterveyspsykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Linnan Klinikalle Hämeenlinnaan ja Lopelle.

Työterveyspsykologin tehtävässä tuet asiakasorganisaatioita ja yksittäistä työntekijää psykososiaalisten kuormitustekijöiden tunnistamisessa ja niiden haitoilta suojautumisessa sekä tuet asiakasorganisaation toimivuutta, työn sujuvuutta sekä psykologista joustavuutta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Valviran hyväksymää psykologin pätevyyttä sekä Työterveyslaitoksen pätevöittävää koulutusta työterveyspsykologiaan kahden vuoden kuluessa siitä, kun on aloittanut työterveyspsykologina toimimisen.

Tarjoamme:

  • huolellisen perehdytyksen sekä säännöllisen tuen työterveyspsykologian ammatillisissa asioissa.
  • tuen kehittymisellesi monipuoliseksi työhyvinvoinnin kysymysten asiantuntijaksi, sekä vertaistukea kokeneilta ja innostuneilta työterveyspsykologeilta valtakunnallisesti.
  • mikäli hakijalla ei vielä ole vaadittavaa pätevöitymiskoulutusta, työnantaja tukee sen hankinnassa 2v aikana.
  • näköalapaikan suomalaiseen työhyvinvointiin vaikuttamiseksi.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Arvo Haapanen, p. 050 4512709, arvo.haapanen@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.