Psykologi perhepalvelukeskukseen, Jämsä

Jämsän Terveys Oy hakee määräaikaiseen perhevapaiden sijaisuuteen terveyskeskuspsykologia ajalle 5.8.2020 - 13.1.2021 perhepalvelukeskukseen.

Terveyskeskuspsykologin palvelut on Jämsässä suunnattu alle kouluikäisille lapsille perheineen ja yli 18-vuotiaille aikuisille. Asiakastyössä painottuu neuvolaikäisten lasten psykologiset tutkimukset ja kehityksen tukemisen suunnittelu sekä aikuisasiakkaiden terapeuttiset ja tukea antavat keskustelut. Tehtäviin kuuluu myös työparityöskentelyä perheneuvolan asiakasperheissä.
Terveyskeskuspsykologi tekee työtään osana moniammatillista varhaiskuntoutustyöryhmää, johon kuuluu 1 terveyskeskuspsykologi, puheterapeutti, toimintaterapeutti, lasten fysioterapeutti, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä lastenlääkäri. Yhteistyö neuvolan ja varhaiskasvatuksen kanssa on toimivaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus työstä lasten ja perheiden kanssa sekä kiinnostus työpari ja verkostotyöhön. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittäjän mieltä. Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä perehdytyksen tehtävääsi. Työssä on mahdollisuus saada työnohjausta. Tehtävän hoitaminen on helpompaa, jos on oma auto käytössä.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Susa Rahkonen, susa.rahkonen@pihlajalinna.fi p. 040 826 9655 tai palvelupäällikkö Riitta Hjelt riitta.hjelt@pihlajalinna.fi p. 040 756 0744.

Hakuaika tehtävässä on 26.7.2020 saakka, hae tehtävää tästä.