Sairaanhoitaja, Ikipihlaja Johanna, Jämsänkoski

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Johannaan Jämsänkoskelle.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu mm. huolehtia asiakkaiden sairaanhoidollisista palveluista ja toimia osana moniammatillista tiimiä. Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Eduksi katsotaan kokemus Ikääntyneen hoitotyöstä. Työtehtävät edellyttävät hygieniapassia ja LOVE-lääkehoitolupaa. Kielivaatimuksena edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Työtä tehdään arkipäivisin (Ma-Pe) klo 7-15.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan monialaisten asiakasryhmien kanssa. Odotamme hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, halua kehittää ja kehittyä, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Tukenasi yksiköissä toimii moniammatillinen tiimi.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Kalkasmaa, p.0504513261, sari.kalkasmaa@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.