Lähihoitaja, asumisyksikkö Uunilintu, Parkano

Haemme Lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen erityisen vaativien kehitysvammaisten asumisyksikköön Uunilintuun, Parkanoon.

Uunilinnun asumisyksikössä tarjoamme asiakkaillemme kodin, jossa voi elää osallisena yhteiskunnassa omia voimavarojaan hyödyntäen. Kaipaamme joukkoomme osaksi moniammatillista tiimiä kehitysvammahuollon osaajaa, jolla on kokemusta haastavasti käyttäytyvien ja autismin kirjon asiakkaiden kanssa toimimisesta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa tai vastaava aiempaa tutkintoa.Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat, joilla on mahdollisuus oppisopimukseen.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa ja kehityshakuisessa työyhteisössä
  • Hyvän perehdytyksen monipuolisiin tehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Nämä auttavat menestymään tehtävässä:

  • Ehdottoman aito asiakaspalveluasenne
  • IInnostava ja kehitysmyönteinen työote
  • Sujuvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Leila Törmä, p. 0407865326, leila.torma@pihlajalinna.fi ja palveluvastaava Riikka Pukkila, p. 0403581981, riikka.pukkila@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 7.3.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.