Lähihoitaja, Juupajoki

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävän aloituspaikkana on tehostetun palveluasumisen yksikkö Juupakoti. Yksikössä on yhteensä 22 asukaspaikkaa, joista yksi on lyhytaikaispaikka. Tarjoamme asukkaille ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Sinulle, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoidosta ja Sinulla on innostusta hoitotyön kehittämiseen yhteistyössä henkilöstön kanssa. Keskeistä meille on kuntouttava ja osallistava työskentelytapa. Iloinen ja reipas asenne, kokemus ikäihmisten hoidosta sekä moniammatillisen tiimityöskentelyn taidot ovat eduksesi. Edellytämme yötyöhön sopivuutta (kolmivuorotyö).

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus vaaditaan. Mäntänvuoren Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työaika: 38,83 h/vko. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pihlajalinna tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan vakuutusturvan. Käytössäsi on liikunta-, hyvinvointi ja kulttuurietu (ePassi). Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juupakodin palveluvastaava Päivi Olsbo, p. 050 344 3130, paivi.olsbo@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Milla Nyberg, puh. 050 591 5720, milla.nyberg@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.9.2020 asti, linkki hakulomakkeeseen.