Lähihoitajia kotihoitoon, Parkano

Kolmostien Terveys Oy hakee lähihoitajia Parkanon kotihoitoon - Liityhän tiimiimme!

Miksi? No siksi, että teemme työtä täydellä sydämellä ja asiakaslähtöisesti! Meillä on energisten ja asiantuntevien huipputyökavereiden lisäksi työnantajan tarjoamia etuisuuksia: esim: ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi -edut. Erilaisia hyvinvointihankkeita tukemaan työntekijää työssään. Laaja työterveyshuolto. Olemme työnantajalle tärkeitä ja siksi meidät on huomioitu myös kattavammilla vakuutuksilla.

Haemme lähihoitajia kotihoitoon toistaiseksi voimassaoleviin tai erikseen sovittaviin sijaisuuksiin.

Kotihoidossa haluamme tarjota asiakkaille avun ja hoivan arjessa, jossa itsenäisyys ja yksilöllisyys ovat toiminnan kulmakiviä.

Edellytämme työntekijöiltämme innovatiivisuutta ja aitoa, ehdottoman asiakaslähtöistä asennetta. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukasta hoivaa asiakkaan omia voimavaroja hyödyntäen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi on kotihoidon tiimi sekä yksikön palveluvastaava. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Leila Pusa p. 044 7865 498 tai leila.pusa@pihlajalinna.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat mahdollisimman pian. Huomioimme myös osa-aikaisesta työstä kiinnostuneet ja lähihoitajaopintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Linkki hakulomakkeeseen.