Palveluvastaava, Pihlajalinna Koskiklinikan sairaala, Tampere

Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Koskiklinikan sairaalaan Tampereelle.

Koskiklinikan sairaala on leikkausyksikkö, jossa palvelemme sekä yksityis-, yritys- että kunta-asiakkaitamme rautaisella ammattitaidolla. Leikkausten erikoisalakirjo on laaja ja neljä leikkaussalia toimii täydellä teholla. Meillä on kova vauhti ja tekemisen meininki.

Palveluvastaavana toimit lähiesimiehenä yksikön henkilöstölle ja vastaa yksikön toiminnasta, kehittämisestä ja taloudesta yhdessä palvelupäällikön kanssa. Lääketieteellinen vastuu on vastaavalla lääkärillä. Vastaat yksikön hoitotyön ja asiakaspalvelun laadusta koko leikkausprosessin ajan aina leikkausajanvarauksesta intraoperatiivisen vaiheen kautta leikkauslaskutukseen. Johdat tiimiä omalla esimerkilläsi kannustaen. Osallistut tarvittaessa myös hoitotyöhön. Toimit palveluhenkisesti, hyvässä yhteistyössä oman tiimisi sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Innostut uuden kehittämisestä, muutoksen johtamisesta ja saatat sovitut projektit maaliin. Tehtävässä onnistumista edesauttaa valmentava ote esimiestyössä ja erinomaiset sosiaaliset taidot.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, jolla on kokemusta esimiestyöstä ja leikkaustoiminnasta. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan (AMK tai vastaava aikaisempi tutkinto) tutkinto. Jatko- ja johtamisopinnot katsotaan eduksi.Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katri Toivonen, p. 050 5525 768, katri.toivonen@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 26.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.