Palveluvastaava, Pihlajalinna Koskiklinikka, Tampere

Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Koskiklinikan poliklinikka- ja hoitajapalveluihin Tampereelle.

Koskiklinikalla toimit sairaanhoitajien lähiesimiehenä ja vastuualueeseesi kuuluvat poliklinikka, lastenlääkäriasema, ihoyksikkö sekä uniyksikkö. Palvelutarjonnassamme on yli 30 lääketieteellistä erikoisalaa ja palvelemme sekä yksityis-, yritys- että kunta-asiakkaitamme rautaisella ammattitaidolla. Meillä on kova vauhti ja tekemisen meininki.

Vastaat yksikön hoitotyön ja asiakaspalvelun laadusta ja johdat tiimiä omalla esimerkilläsi kannustaen. Osallistut tarvittaessa myös hoitotyöhön. Toimit palveluhenkisesti, hyvässä yhteistyössä oman tiimisi sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Innostut uuden kehittämisestä, muutoksen johtamisesta ja saatat sovitut projektit maaliin. Tehtävässä onnistumista edesauttaa valmentava ote esimiestyössä ja erinomaiset sosiaaliset taidot.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, jolla on kokemusta esimiestyöstä ja lääkärikeskustoiminnasta. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan (AMK tai vastaava aikaisempi tutkinto) tutkinto. Jatko- ja johtamisopinnot katsotaan eduksi. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Erika Wathen, p. 0504512090, erika.wathen@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 26.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.