Sairaanhoitaja asumispalveluihin, Parkano

Kolmostien Terveys Oy hakee sairaanhoitajaa asumispalveluihin.

Avoin tehtävä on Kihniöllä ikäihmisten tehostetun palveluasumisen asumisyksiköissä Suutarin Pihlajassa.

Asumispalveluissa haluamme tarjota asukkaille kodin, jossa itsenäisyys ja yksilöllisyys ovat toiminnan kulmakiviä. Edellytämme työntekijöiltämme innovatiivisuutta ja aitoa, ehdottoman asiakaslähtöistä asennetta. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä.

Perehdytämme sinut tehtävään yksilöllisesti. Tukenasi on yksikkösi tiimi, yksikön toinen sairaanhoitaja sekä palveluvastaava. Sairaanhoitaja toimii arjen hoitotyössä, innostus ikäihmisten kanssa tehtävään hoitotyöhön on tärkein valintakriteerimme.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikkoja mahdollisimman pian. Huomioimme toiveesi työvuorojen suhteen. Innostavan työtiimin lisäksi tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan vakuutusturvan myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Soili Turunen p. 044 754 1406 soili.turunen@pihlajalinna.fi ja 20.7-9.8 välisenä aikana Johanna Lintula p. 044 7865331 johanna.lintula@pihlajalinna.fi

Linkki hakulomakkeeseen.