Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Tampere tai Alavus

Etsimme sairaanhoitajia/terveydenhoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin (2kpl) Pihlajalinnan Contact Centerin kuntahoitajapuhelinpalveluun.

Kuntahoitajapuhelin palvelee asiakkaita monipuolisesti useissa eri sosiaali- ja terveysasioissa. Tule meidän tiimiimme, jos viihdyt nopearytmisessä työssä, jossa tavoitteena on tuottaa ylivertainen asiakaskokemus Kuntahoitajapuhelinpalvelun toiminnassa korostuu laadukas hoidon tarpeen arvio sekä etäpalvelujen monipuolinen käyttö. Tehtävässä huolehdit monikanavaisesti asiakkaan hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arvioimisesta, terveysneuvonnasta, oikea-aikaisesta ajanvaraamisesta, sekä muusta neuvonnasta ja ohjauksesta. Teet hoitotyötä etävastaanoton kautta ja osallistut aktiivisesti yksikön monikanavaisen toimintamallin kehittämiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja
  • Sinulla on kokemusta puhelimitse tapahtuvasta hoitotyöstä
  • Innostut digitaalisten palvelujen kehittämisestä ja monikanavaisesta hoitotyöstä
  • Sinulla on myönteinen asenne ja haluat oppia uutta
  • Pystyt itsenäiseen vastuulliseen työhön ja sinulla on paineensietokykyä
  • Viihdyt nopearytmisessä asiakaspalvelutyössä
  • Olet näppärä tietojärjestelmien käyttäjä ja tietotekniikan hyödyntäjä
  • Asiakaspalvelu ja ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle sydämenasia, mutta ymmärrät myös tehokkuuden merkityksen palvelun tuottamisessa

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Kokemus puhelimitse tapahtuvasta hoidon tarpeen arviosta ja/tai etävastaanottotoiminnasta katsotaan eduksi.

Työntekopaikka on valintasi mukaan Tampereen toimipiste tai Alavuden terveysasema.

Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tarvittaessa jo hakuajan puitteissa.

Me olemme Pihlajalinnassa kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen vaikuttaa siihen omalla työllään. Hae mukaan tiimiimme, jos tämä tavoite tuntuu sinustakin henkilökohtaisesti tärkeältä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelujohtaja Sanna Sarvijärvi sanna.sarvijarvi@pihlajalinna.fi tai palveluvastaava Pirkko Pääkkönen pirkko.paakkonen@pihlajalinna.fi

Linkki hakulomakkeeseen.