Terveydenhoitaja, Parkano

Kolmostien Terveys Oy hakee terveydenhoitajaa koulu- ja opiskelijaterveydenhuoltoon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Avoin tehtävä on ensisijaisesti Parkanon koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa, mutta hakijan osaamisen mukaan tehtävään voidaan sisällyttää myös muita neuvolapalveluita.

Perehdytämme sinut tehtävään yksilöllisesti. Tukenasi on yksikkösi tiimi sekä palveluvastaava. Työhösi kuluu terveydenhoitajan tehtävät yläkouluikäisten ja toisen asteen oppilaiden terveydenhuollossa, lisäksi työskentelet osana koulun oppilashuoltotyöryhmää. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme sinulta intoa kehittää toimintaa ja ennakkoluulotonta asennetta asiakasryhmän palvelujen uudistamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitaja AMK-tutkinto sekä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikkoja mahdollisimman pian. Innostavan työtiimin lisäksi tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut sekä kattavan vakuutusturvan myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat heinäkuussa Johanna Kujala p. 044 7865 463 johanna.kujala@pihlajalinna.fi sekä elokuussa Kirsi Jytilä p. 044 7541 413 kirsi.jytila@pihlajalinna.fi

Linkki hakulomakkeeseen.