Lähihoitaja, 2 paikkaa, Laihia

Laihian Hyvinvointi Oy on Pihlajalinnan perustama yhtiö, joka on tuottanut 1.9.2018 alkaen asumispalveluita ikäihmiselle ja kehitysvammaisille Laihialla. Ruokahuolto kuuluu myös yhtiön toimialaan. Yhtiö keskittyy asumispalveluiden tuottamisen lisäksi jatkossa myös laajemmin sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen.

Haemme kahta lähihoitajaa vakituisiin tehtäviin tehostettuun palveluasumiseen Toiskaan ja Marjapihlajaan.

Haluamme tarjota asukkaillemme asiakaslähtöistä, onnellista ja turvallista arkea yksiköissämme. Keskeistä on toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen asukkaiden voimavarat huomioiden. Asukkaamme saavat elää elämänsä loppuun saakka yksiköissämme, mikäli se hyvän hoivan puitteissa on mahdollista.

Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden parissa. Yksiköissämme on tarvetta myös yötyöhön, joten kartoitamme mielellämme hakijoiden kiinnostusta tämän tyyppiseen tehtävänkuvaan.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Tarkistamme hakijoiden tiedot Valviran ammattirekisteristä sekä edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta, suoritettua hygieniapassia, EA-valmiutta sekä lääkehoidon osaamista.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, laajan työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lisätietoja antavat palveluvastaava Sari Kärkelä puh. 050 410 1548 ja palvelupäällikkö Sari Koivula puh. 050 405 8592.

Haastatteluja ja valintoja voimme tehdä jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Linkki hakulomakkeeseen.