Työterveyshoitaja, Kuopio

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan, osa-aikaiseen (80%) työsuhteeseen Pihlajalinna ITE Kuopioon 1.1.2021 lähtien.

Työssäsi hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito sähköisiä työkalujamme hyödyntäen. Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa ja työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutuksen katsomme eduksi. Olet tottunut tekemään päättäjätason kanssa aktiivista ja aloitteellista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella ja innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen, asiakaslähtöinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista.

Saat hyvän perehdytyksen monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavan työyhteisön tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävänkuvasta tarkemmin!

Lisätietoja antaa mielellään työterveyden palvelupäällikkö Tiina Väisänen puh. 044-4422209, tiina.vaisanen@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 15.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.