Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja

Haemme bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Dextraan Helsinkiin.

Meillä Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren toimipisteessä bioanalyytikko työskentelee monipuolisesti näytteenotossa, kliinisen fysiologian tutkimusten parissa sekä päivystysnäytteiden analysoinnissa. Lisäksi pääset halutessasi työskentelemään urheilutestilaboratoriomme mielenkiintoisien työtehtävien parissa, yhteistyössä innostavan ja monialaisen tiimin kanssa. Tartumme aktiivisesti ja ilolla uusiin haasteisiin. Suhtaudumme hyvin positiivisesti kouluttautumiseen, ja tarjoammekin sekä organisaation sisäisiä, että ulkoisia koulutusmahdollisuuksia työntekijöillemme.

Kanssasi työskentelee kokenut tiimi, joten meillä sinun on mukava aloittaa työskentely. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Meillä esimiehiä on helppo lähestyä, ja esimerkiksi lomien ja työaikojen sopiminen on joustavaa. Sinulla on työssäsi mahdollisuus tehdä päivystystyötä sekä työskennellä vuoroissa. Konsernin työntekijöiden etuihin kuuluu muun muassa e-passin käyttö sekä laaja työterveyshuolto. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuessasi täytäthän pian hakukaavakkeen, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme myös loppuvuodesta 2020 valmistuvat opiskelijat haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratorion palveluvastaava Piia Säteri, p. 040 4578861, piia.sateri@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 29.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.