Palveluneuvoja, Helsinki

Haemme palveluneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen, Helsinkiin.

Tehtävään sisältyy monipuolinen lääkärikeskuksen asiakaspalvelutyö: ajanvaraustoiminnot, ilmoittautuminen ja laskuttaminen sekä asiakkaiden ohjaus ja opastus palvelupisteellä. Palveluneuvojana olet Pihlajalinnan kasvot ja tuotat laadukasta asiakaspalvelua konsernin arvojen mukaisesti. Työhön sisältyvä vuorovaikutus ja yhteistyö eri tahojen kanssa on aloitteellisuutta vaativaa, ja sen tarkoituksena on mahdollistaa lääkärikeskuksen päivittäisen toiminnan sujuvuus.

Toivomme sinulta lähihoitajan - ja/tai kaupallisen alan tutkintoa sekä perehtyneisyyttä terveydenhuoltoon. Tehtävään palkattavalta henkilöltä odotamme asiakaslähtöistä palveluasennetta, vastuuntuntoista työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä atk-taitoja. Toivomme, että sinulla on kyky toimia ajoittain kiireisessäkin työympäristössä tuottaen asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä hyvän perehdytyksen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Laura Mäenniemi, p. 0504514566, ti-to klo 10-14.

Hakuaikaa tehtävässä 30.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.