Palveluvastaava, Etälääketiede, Espoo

Haemme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen etälääketieteen yksikköön Espoon Leppävaaraan.

Pihlajalinnan etälääketieteen yksikkö tuottaa kunta-asiakkaille vastuulääkäri- ja takapäivystyspalvelua sekä yksityis-, kunta- ja työterveysasiakkaille etävastaanottopalvelua.

Palveluvastaavana vastaat etävastaanottopalveluista, asiakkuuksien haltuunotosta, lääkäriresurssista ja toimit asiakkuuksien yhteyshenkilönä. Huolehdit yhdessä vastaavan lääkärimme kanssa vaikuttavan ja laadukkaan lääkäripalvelun toteutuksesta.

Tehtävässä menestyt, mikäli teet mielelläsi töitä osana isompaa tiimiä ja osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Innostut lisäksi etäpalveluiden kehittämisestä ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin tietoteknisiin työkaluihin.

Edellytämme terveyden- tai sairaanhoitajan koulutusta. Aikaisempi kokemus terveys- tai lääkärikeskustyöstä ja asiakkuuksien hoitamisesta sekä työterveyshuollon osaaminen katsotaan eduksi. Tulet vastaamaan meidän ruotsinkielisistä asiakkuuksista, joten sujuva ruotsinkielen osaaminen on edellytys.

Työaika on pääsääntöisesti normaali toimistotyöaika. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen tai kokoaikaiseen etätyöskentelyyn - työtä voikin tehdä mistäpäin Suomea tahansa. Annamme työntekijöille paljon vastuuta, mutta myös vapautta vaikuttaa siihen miten oma työ hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Esimies on aina tukena ja läsnä arjessa.

Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja haluamme, että jokainen pääsee onnistumaan työssään.Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kysythän meiltä tarvittaessa lisää! Tiedusteluihin vastaa palvelujohtaja Jan Bäckman ke 14.10. klo 11-12, ma 19.10. klo 9-10 ja to 22.10. klo 14-15. Puh.nro 0447363698.

Hakuaikaa tehtävässä 27.10.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.