Perioperatiivinen sairaanhoitaja, Helsinki

Haemme kahta (2) perioperatiivista sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Pihlajalinna Laser Tilkkaan.

Pihlajalinna Laser Tilkan sairaala hakee vahvistusta osaavaan joukkoonsa. Meillä leikataan viidessä salissa päivä- ja lyhytjälkihoitoista sekä vaativaa kirurgiaa; erikoisaloina mm. ortopedia, käsikirurgia, pientraumat, plastiikkakirurgia, korva-nenä- ja kurkkutaudit, silmäkirurgia, verisuonikirurgia, gastrokirurgia sekä gynekologia. Sairaanhoitajan työ sisältää sekä leikkaussalityöskentelyä että heräämöhoitoa. Työ on 2-vuorotyötä, viikonloput ovat vapaat. Meillä on tekemisen meininki - työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa.

Edellytämme sinulta perioperatiivisen hoitotyön koulutusta ja vahvaa leikkausosaston työkokemusta sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Toivomme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää leikkauspotilaan hoitotyötä ja ainutlaatuista asiakaskokemusta.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, mukavan työyhteisön sekä ison konsernin tuen ja edut.

Hakijoita pyydetään erittelemään joko sähköiseen hakemukseen tai erilliseen liitteeseen työkokemuksensa perioperatiivisesta hoitotyöstä: mikä sairaala, mikä leikkausosasto, kuinka pitkä työkokemus ko. leikkausosastolta (v ja kk) sekä yksilöitynä missä perioperatiivisen sairaanhoitajan roolissa henkilö on työskennellyt (anestesia-, leikkaus- ja/tai heräämöhoitotyö).

Innostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Odotan jo yhteydenottoasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Kaarina Enontekiö p. 050-5411 062 vk 41 (5-9.10) ja vk 43 (19-23.10) klo 14-16 välisenä aikana.

Hakuaikaa tehtävissä 23.10.2020 asti, linkki koulutushakemukseen.