Työfysioterapeutti, Vantaa

Haemme työfysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Vantaalle.

Meillä voit työskennellä myös ammatinharjoittajana niin toivoessasi. Pihlajalinna Vantaan toimipiste on moderni ja viihtyisä. Haetussa tehtävässä on mahdollisuus työskennellä ajoittain myös Helsingin toimipisteissämme, Pihlajalinna Dextra Munkkivuoressa sekä Pihlajalinna Tavastialla. Aloittaessasi tässä tehtävässä saat laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan tiimin tuen.

Meillä pääset työskentelemään tehokkaiden työterveyden työkalujen ja innovatiivisen tiimin turvin. Esimiehemme ovat helposti lähestyttäviä, ja toimimmekin matalan hierarkian periaatteella. Pääset työssäsi vaikuttamaan käytäntöihimme ja ideoimaan uutta omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan. Edellytämme työfysioterapeutin pätevöitymisopintoja.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen, ja tuemmekin niin talon sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutusmahdollisuuksia. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin!

Lisätietoja tehtävästä antavat: palveluvastaava Mira Kanerva, p. 050 4513353, mira.kanerva@pihlajalinna.fi ja rekrytointikoordinaattori Noora Vähälä, p. 040 1617063, noora.vahala@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 11.12.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.