Työterveyshoitaja, Vantaa

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Vantaalle.

Pihlajalinna Vantaan toimipiste sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaalla, Aviapoliksen talossa. Tilamme ovat modernit ja nykyaikaiset, tarjoten sinulle miellyttävän työympäristön. Toimipisteessä työtäsi tukevat kokeneet työterveyshoitajat ja -lääkärit, työfysioterapeutti ja -psykologit sekä työkykyvalmentaja. Meillä aloittaessasi saat laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan tiimin tuen.

Pihlajalinna Vantaan toimipisteessä on vahva yhteen hiileen puhaltamisen kulttuuri, ja työskentely yhdessä on antoisaa. Meillä pääset työterveyshoitajana työskentelemään tehokkaiden työterveyden työvälineiden ja innovatiivisen tiimin turvin. Asiakasyrityskokonaisuus, jonka saat hoidettavaksesi, on kiinnostava ja monipuolinen. Työssä korostuu ennaltaehkäisevä työterveyden toiminta. Pääset työssäsi vaikuttamaan käytäntöihimme ja ideoimaan uutta omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta, sekä konsernimme muista kattavista eduista. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus! Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakukaavakkeen pikimmiten.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Mira Kanerva, p. 050 4513353, mira.kanerva@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 2.12.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.