Työterveyspsykologi, Helsinki

Haemme työterveyspsykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Tavastialle Helsinkiin.

Pihlajalinna Tavastia on uusi täydenpalvelun lääkärikeskus ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin keskustassa Kampin kauppa- ja liikennekeskuksen vieressä. Haemme kasvavaan Uudenmaan alueen joukkoomme työterveyspsykologia työsuhteeseen tai toimimaan sopimuksen mukaan ammatinharjoittajana. Ensisijaisena työpisteenä on Pihlajalinna Tavastia, mutta tarvittaessa työterveyspsykologi tukee työterveystiimejä myös muissa Uudenmaan yksiköissämme.

Työterveyspsykologi toimii psykososiaalisen kuormituksen arvioinnin sekä voimavarojen kehittämisen asiantuntijana asiakasorganisaatioillemme sekä yksilö- että organisaatiotasolla osana moniammatillista tiimiä. Työtehtävä edellyttää psykologin koulutusta. Arvostamme lisäksi työterveyshuollon pätevöitymiskoulutusta, kokemusta ja osaamista yritysasiakkaan organisaatiopsykologisen palvelutarpeen ymmärtämisessä sekä voimavarakeskeistä ja lyhytterapeuttista työotetta asiakastyössä.

Meille olet haluttu työntekijä!
Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden sekä säännöllisen tuen työterveyspsykologian ammatillisissa asioissa. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

__Lisätietoja tehtävästä antavat työterveyden palveluvastaava Pirjo Natunen p. 044 7363628 (lomalla 5-11.2.), sekä työterveyspsykologian palvelupäällikkö Susanna Paarlahti p. 050 451 3115.
__
Hakuaikaa tehtävässä 28.2.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.