Vastaava välinehuoltaja, Helsinki

Haemme Pihlajalinna Laser Tilkan sairaalaan vastaavaa välinehuoltajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Pihlajalinna Laser Tilkan sairaala hakee vahvistusta osaavaan joukkoonsa. Meillä leikataan viidessä salissa päivä- ja lyhytjälkihoitoista sekä vaativaa kirurgiaa; erikoisaloina mm. ortopedia, käsikirurgia, pientraumat, plastiikkakirurgia, korva-nenä- ja kurkkutaudit, silmäkirurgia, verisuonikirurgia, gastrokirurgia sekä gynekologia.

Vastaavan välinehuoltajan työ sisältää välinehuollon päivittäisjohtamista ja välinehuoltajan työtä; työhön ei sisälly henkilöstöhallinnollista vastuuta. Edellytämme sinulta välinehuoltajan ammattitutkintoa, laaja-alaista leikkausosaston välinehuollon työkokemusta, hyviä IT-taitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsomme välinehuollon erikoisammattitutkinnon, ortopedisen välinehuoltoprosessin osaamisen sekä esimies-ja/ tai palveluohjaajakokemuksen. Työ on 2-vuorotyötä, viikonloput ovat vapaat. Meillä on tekemisen meininki - työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa.

Vastaava välinehuoltaja organisoi, koordinoi ja kehittää päivittäistä välinehuollon työtä ja prosesseja yhdessä esimiehensä sairaalan palveluvastaavan kanssa. Vastaavan välinehuoltajan työssä korostuvat henkilöstön perehdyttäminen, työnopastus, laadunvalvonta ja kehittäminen. Tehtäviin kuuluvat mm. työ- ja toimintaohjeiden päivittäminen, päivittäisen työn organisointi, työvuorosuunnittelu, palvelutuotannon työtehtävät, laadunvalvonta ja sairaalan välinehuoltoprosessien kehittäminen.

Edellytämme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä halua kehittää välinehuollon toimintaa osana ainutlaatuista asiakaskokemusta.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, mukavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä ison konsernin tuen ja edut.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antavat vastaava sairaanhoitaja Salla Myllymaa p. 050-451 3070 (15.6-8.7.2020) klo 13-15 ja palveluvastaava Kaarina Enontekiö p. 050-5411 062 (9.7. eteenpäin) klo 14-16.

Hakuaikaa tehtävässä on 12.7.2020 saakka, linkki hakulomakkeeseen.