Toimintaterapeutti, Raisio ja Lieto

Haemme toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Liedossa ja Raisiossa sijaitseviin yksiköihimme.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan monialaisten asiakasryhmien kanssa Ikipihlaja Oivassa, Ikipihlaja Matinkartanossa sekä Ikipihlaja Setälänpihassa. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen ja osaamisen kehitysvammatyössä. Asiakkainasi on mielenterveys- ja päihdekuntoutujia sekä vanhuksia. Tukenasi yksiköissä toimii moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat fysioterapeutti, sairaanhoitajat, sosionomit sekä hoitajat.

Odotamme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, halua kehittää ja kehittyä, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Kielivaatimuksena edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto tulee toimittaa työnantajalle kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita ja teemme valintoja jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja antaa Varsinais-Suomen asumispalveluiden palvelupäällikkö Päivi Järvensivu, p. 050 451 5210, paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 1.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.