Työterveys- ja yleislääkäreitä, Länsi-Pirkanmaa

Etsimme työterveyslääkäreitä ja yleislääkäreitä Länsi-Pirkanmaalle.

Pihlajalinna on toiminut Hämeenkyrön, Ikaalisten, Parkanon ja Kankaanpään alueella jo useita vuosia. Lääkärikeskuksissamme on vakiintunut asiakaskunta ja olemme käytännössä suurin yksityinen terveyspalvelujen tuottaja jokaisen kunnan alueella. Yksityislääkärivastaanotoille löytyy käyttäjiä kaikissa ikäryhmissä. Käytännössä kysyntää on enemmän kuin tarjontaa. Lääkärikeskuksissa voit työskennellä lähtökohtaisesti silloin kun sinulle sopii. Yksiköissä on ammattitaitoinen tiimi tukenasi.

Jokaisessa pisteessä on käytettävissä hoitajan työpanoksen lisäksi myös mm. fysioterapeutin, psykologin ja ravitsemusterapeutin panosta. Työterveyshuollon sopimuksissa olemme kaikissa näissä kunnissa suurin toimija. Olemme kiinnostuneita sekä ammatinharjoittajista että palkkalääkäreistä.

Yleislääkärin työ sisältää perinteistä yleislääkärin vastaanottoa sekä työterveyden sairasvastaanottoa. Työaika ja -päivät on mahdollista sopia joustavasti. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi myös hyvän potilasvirran.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestäpalkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja antaa:

Vastaava lääkäri Aulikki Juntunen
puh 050 3173 970
aulikki.juntunen@pihlajalinna.fi