Koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon lääkäri, Alavus, Kuortane ja Töysä

Haemme lääkäriä koulu- ja opiskelijaterveydenhuoltoon Etelä-Pohjanmaalle liikkuvasti Alavudelle, Kuortaneelle ja Töysään.

Koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon lääkäri hoitaa Alavuden peruskoulun ja lukion oppilaat sekä erityisammattioppilaitos Luovin opiskelijat, Kuortaneella yläkoulun oppilaat sekä urheilulukion ja –opiston opiskelijat, ja Töysässä yläkoulun oppilaat. Oppilaita ja opiskelijoita tavataan useassa eri toimipisteessä, joko oppilaitoksen terveydenhuoltotiloissa tai terveysasemalla. Lisäksi lääkäri osallistuu perheneuvolan työryhmään, ja eri oppilaitosten oppilashuoltotyöryhmiin.

Työtä on tarjolla täydellä työpanoksella, mutta myös osa-aikaisuus on erikseen sovittavissa. Töiden aloitus järjestyy joustavasti sopimuksen mukaan, kuitenkin ensisijaisesti vuoden 2021 alusta alkaen. Kuusiolinna Terveydessä (Alavus, Ähtäri, Kuortane, Töysä, Soini) tehdään moniammatillista työtä, kehitämme palveluitamme yhdessä ja koulutamme henkilökuntaamme aktiivisesti.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Johtava lääkäri Marjo Ala-Salmi
040 480 7265
marjo.ala-salmi@pihlajalinna.fi

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi