Osastonlääkäri, Raaseporin tk-vuodeosasto

Haemme nyt sisäisen siirron johdosta uutta lääkäriä vakituiseen työsuhteeseen terveyskeskuksen vuodeosastolle Raaseporiin.

Terveyskeskuksen vuodeosastolla hoidat akuuttigeriatrisia, ortopedisia, neurologisia ja infektiopotilaita. Osaston profiili on akuuttigeriatrinen ja kuntouttava, ja sen tavoitteena on alle 20 päivän hoitojaksot. Osastolla on mahdollisuus röntgenkuvauksiin, sekä UÄ- ja TT-kuvauksiin. Raaseporin sairaalan päivystys on osaston välittömässä läheisyydessä.

Saat työskennellä yhdessä lääkärikollegan kanssa tiiminä niin, että osaston 40 potilaspaikkaa jaetaan teidän kesken. Lisäksi kanssasi työskentelee osaava hoitohenkilökunta ja moniammatillinen työyhteisö, johon kuuluu kaksi fysioterapeuttia. Sinulla on mahdollisuus pyytää paikalle myös puhe- ja toimintaterapeutti. Erikseen nimetty kotiutustiimi vastaa kotiutuksien käytännön toteutuksesta ja huolehtii niistä potilaista, joiden kuntoutuksen voidaan katsoa jatkuvan kotona.

Raaseporin osastonlääkärinä työskentelet virka-aikaan n. 38,25 tuntia viikossa. Voit työskennellä esim. neljänä päivänä viikossa osastolla läsnä ja yhtenä päivänä viikossa etänä. Toimenkuvasi on osin räätälöitävissä toiveidesi mukaiseksi, ja voit itse vaikuttaa läsnä- ja etätyön jakautumiseen.

Osastonlääkärinä tulet osaksi Pihlajalinna Etälääketieteen lääkäriverkostoa, jossa tuki on aina saatavilla. Voit konsultoida kollegaa, saat senioritukea, tiimivastaava lääkäri sparrailee kanssasi ja esihenkilönäsi tulee toimimaan vastuulääkäripalvelun vastaava lääkäri Helka Hosia, joka vastaa kysymyksiisi ja tukee työskentelyäsi. Palvelutiimimme auttaa sinua kaikissa muissa asioissa ja sinä saat keskittyä lääkärin työhön.

Osastonlääkärin työ sopii geriatrian, yleislääketieteen, sisätautien tai muun soveltuvan alan erikoislääkärille tai lääketieteen lisensiaatille. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kieltä ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen kuukausipalkan, 10 500e/kk (sis. lomakorvauksen) ja Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Pihlajalinna Etälääketieteen työkulttuurissa näkyy kehitysmyönteisyys ja ketteryys. Jokainen meistä saa ja voi viedä asioita eteenpäin. Tule sinäkin kehittämään ja tekemään merkityksellistä työtä osaavaan joukkoomme!

Olisitko kiinnostunut keskustelemaan osastonlääkärin tehtävästä enemmän? Kerron mielelläni Raaseporissa työskentelystä ja lääkärin tehtävästä lisää.

Yhteydenottoasi odottaen

Laura Iisakka
Rekrytointiasiantuntija
Pihlajalinna Etälääketiede

040 5730 517
laura.iisakka@pihlajalinna.fi