Yleislääkäri, Pihlajalinna Dextra, Helsinki

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoressa on avoinna kokoaikaisen yleislääkärin tehtävä. Myös osa-aikatyöskentely on mahdollista.

Meillä Pihlajalinnassa on erinomaiset mahdollisuudet yleislääkärin vastaanoton pitämiseen. Tarjoamme sinulle tehokkaat käytännöt ja prosessit, miellyttävät tilat työskennellä sekä työporukan, jossa yhteistyö aidosti pelaa! Meillä voit valintasi mukaan työskennellä joko itsenäisenä ammatinharjoittajana tai työsuhteisena. Dextra on täyden palvelun lääkärikeskus, jossa työskentely on tehokasta ja sujuvaa. Tukenasi on kokenut ja innostava tiimi.

Pihlajalinnassa työajan ja lomien sopiminen on joustavaa. Konsernimme esimiehet ovat innovatiivisia ja helposti lähestyttäviä, ja toimimmekin matalan hierarkian periaatteella. Meillä sinun on mukava aloittaa työskentely. Suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen, ja tuemme niin organisaation sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutusmahdollisuuksia. Huom! Mikäli sinua yleislääkärinä voisi kiinnostaa työterveyshuollon erikoistuminen, mainitse siitä ottaessasi yhteyttä. Meillä sinun on halutessasi mahdollista suorittaa työterveyshuollon pätevöittävä koulutus, ja päästä sitä kautta siirtymään työterveyshuollon tehtävien pariin.

Otathan meihin pikaisesti yhteyden, mikäli tarjoamamme työmahdollisuudet kiinnostavat sinua!

Ylilääkäri Marita Fallström
marita.fallstrom@pihlajalinna.fi

sekä

Rekrytointikoordinaattori Noora Vähälä
040 1617063
noora.vahala@pihlajalinna.fi