CIO, Pihlajalinna Oyj

Terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat muutoksen edessä. Perinteiset palvelumallit ovat uudistuneet viime vuosina. Toimialalla merkittävin murros on digitalisaation myötä vielä tulossa, vaikka ensi askeleita on koronapandemiankin aikana jo otettu. Pihlajalinna on toimialan uudistaja, muutoksen tekijä.

Nykyisen CIO:mme siirtyessä konsernin sisällä muihin tehtäviin haemme innovatiivista ja tuloshakuista CIO:ta vetämään kasvavaa ja kehittyvää ICT-organisaatiotamme. Valtaosa ICT-tiimistämme on sijoittunut Pirkanmaalle, mutta työtä on mahdollista tehdä myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä sekä etätyönä.

CIO:n tärkeimmät tehtävät

Tehtävässäsi vastaat Pihlajalinna-konsernin digitaalisesta kehityksestä, ICT-arkkitehtuurista ja sen kehittämisestä sekä valvot ja varmistat ICT-toimintojen kustannustehokkuuden, käytettävyyden ja turvallisuuden yhdessä tiimisi kanssa.

Raportoit konsernimme toimitusjohtajalle sekä sparraat tiimiämme ymmärtämään teknologian mahdollisuudet ja merkityksen liiketoiminnalle. Olet luomassa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja uusia teknologiaratkaisuja toiminnan tehostamiseksi ja kasvattamiseksi yhdessä konsernin eri liiketoimintojen kanssa. Kehität palveluitamme yhteistyössä liiketoiminnan kanssa asiakkaidemme muuttuvat tarpeet huomioiden.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi strategiamme ytimessä ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja terveys- ja hyvinvointipalveluiden muuttuviin ja kehittyviin tarpeisiin. Kyseessä on mielenkiintoinen tehtävä toimialan suurimpiin kuuluvassa yrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovatiivisesti. Olemme edelläkävijä ja haluamme olla sitä myös tulevaisuudessa. Tule suomalaiseen kasvuyritykseen rakentamaan kanssamme tulevaisuutta ja uudistamaan toimialaa!

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta ja näyttöjä erityisesti kuluttajalle tuotettujen digitaalisten ratkaisujen onnistuneesta kehityksestä ideasta tuotteeksi
  • Kokemusta ja näyttöjä uudistuvan liiketoiminnan ICT-toiminnoista, pilvipalvelujen käyttöönotosta ja tukipalvelujen järjestämisestä sekä ICT-projektien johtamisesta kustannustehokkaasti
  • Laajaa kokemusta nykyaikaisista liiketoiminnan arkkitehtuureista, ratkaisuista ja teknologioista sekä tietoturva-asioista, kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja asioiden syy-seuraussuhteita
  • Kykyä ja näyttöjä asiantuntijaorganisaation menestyksekkäästä johtamisesta sekä kyvykkyyttä mahdollistaa tiimisi onnistuminen ja erinomaiset tulokset
  • Kykyä toimia sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Innovatiivista, yrittäjähenkistä ja tuloshakuista työskentelyotetta

Oletko etsimämme henkilö?

Laitathan hakemuksesi viipymättä, kuitenkin viimeistään 15.2.2021. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Joni Aaltonen. Varaa aika keskustelulle Heidi Rainesalolta, puh. 040 572 5116.

Hae tästä