Myyntipäällikkö Kaakkois-Suomeen, Kotka, Kouvola

__Haemme aktiivista ja tuloshakuista myyntipäällikköä BtoB työterveysmyyntiin Kaakkois-Suomen alueelle asemapaikkana Kotka tai Kouvola. Pihlajalinnan muut alueen toimipisteet sijaitsevat Karhulassa, Haminassa, Lappeenrannassa ja Imatralla.
__
Oletko valmis ottamaan puhelimen käteen ja soittamaan itsellesi tapaamisia? Osaatko kysyä kysymyksiä ja tärkeimpänä, osaatko kuunnella asiakkaan vastauksia? Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme Myyntipäällikkö. Tehtävässäsi kontaktoit aktiivisesti alueesi potentiaalisia asiakkuuksia, tavoitteenasi löytää heidän liiketoimintaansa tukevia työterveyspalveluratkaisuja.

Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella varustettu tekijä, jolta löytyy ratkaisukeskeisyyttä, uskallusta, tulostavoitteellisuutta sekä aitoa paloa myyntiin ja asiakkaita arvostavaan palvelun rakentamiseen. Tämän lisäksi arvostamme erinomaisella tasolla olevaa kommunikointitaitoa ja pitkälle kehittynyttä tilannetajua. Painotamme rekrytoinnissa aikaisempia näyttöjä myyntityöstä, erityisesti B2B-myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Suureksi eduksi on, mikäli sinulla on kokemusta / tietoa työterveyspalveluista.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, jossa ei tule kahta samanlaista päivää
  • Energisen, ystävällisen ja avoimen työyhteisömme tuen
  • Luottamukseen, vastuuseen ja vapauteen perustuvan toimintamallin
  • Aidon mahdollisuuden vaikuttaa omaan työskentelyysi, kehittää prosesseja ja saada tunnustusta työstäsi
  • Hyvät henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Oletko etsimämme henkilö?
Jos innostava tehtävä ainutlaatuisessa yrityksessämme kiinnostaa, niin lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.3.2020. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa työterveyden myyntijohtaja Jari-Pekka Aurala, jari-pekka.aurala@pihlajalinna.fi p. 0400 559175 (23.2. klo 9-11 ja ke 3.3. klo 9-12).

Hakuaikaa tehtävässä 15.3.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.