Siistijä, Hämeenlinna

Haemme siistijää toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen (50%) työsuhteeseen Ikipihlaja Mariaan, Hämeenlinnaan.

Siistijänä työskentelet ikääntyneiden, 13 asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikössä. Työtehtäväsi sisältävät hoitokodin siisteydestä huolehtimista, pyykki- ja jätehuoltoa sekä keittiötöissä avustamista. Katsomme eduksi siivousalan koulutuksen, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Myös oppisopimuskoulutuksen suorittaminen on meillä mahdollista.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa.Toivomme sinun olevan työhön tarttuva ja vanhuutta arvostava iloinen persoona, joka on vailla mukavia työkavereita ja innostavaa työyhteisöä. Työyhteisössämme on rento tekemisen meininki! Työpaikkamme on savuton.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu.

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava sairaanhoitaja Sirpa Leppänen p. 040 621 0964 ja palveluvastaava Minttu Liikanen p. 040 350 3023.

Hakuaikaa tehtävään 28.2.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle