Tietoliikennepalveluiden palvelupäällikkö, Tampere

Haemme tietoliikennepalveluiden palvelupäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinnan Kehräsaareen Tampereelle.

Tehtävään kuuluu työskentelyä johtavien teknologiavalmistajien ratkaisujen parissa. Osaat analysoida, suunnitella, rakentaa ja konfiguroida tietoliikenneverkkoja ja IPV6 on jo ollut mukana tekemisessäsi. Lisäksi tarvitaan osaamista palomuureista, esim. PaloAlton ratkaisut. Kokemus pilvipalveluiden verkkopuolelta katsotaan eduksi (public, hybrid).

Toivomme hakijoilta vankkaa kokemusta tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuiden toteuttamisesta sekä osaamista myös laajempaan verkkoarkkitehtuurin suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Myös osaaminen tietoliikenteen, pilvipalveluiden ja teknisen tietoturvan alalta on välttämätöntä sekä lisäksi vahva osaaminen reititystekniikoista, konesaliverkoista, lähi- ja ulkoverkoista (LAN/WAN) sekä pääsynhallinnasta.

Työssä tarvitaan hyviä dokumentointi- ja raportointitaitoja suomeksi ja englanniksi, sidosryhmä- ja viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja erilaisten ratkaisujen toimivuutta.Työskennellä voi missä päin Suomea tahansa ja 100% etätyö on myös mahdollista.

Tarjoamme:

  • Näköalapaikan mielenkiintoisella toimialalla huippuorganisaatiossa ja -tiimissä
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi huippuosaajaksi ison konsernin ICT -infran hallinnassa
  • Heti alusta asti pääsyn käytännön projekteihin
  • Teknisen tiimin ammattitaitoisen tuen
  • Nykyaikaiset työvälineet sekä joustavan työympäristön
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla

Lisätietoja tehtävästä antavat ICT -palvelupäällikkö Antti Lahtinen puh. +358 445133115, antti.lahtinen@pihlajalinna.fi ja ICT -johtaja Petri Lehtimäki puh. +358 400 63356.

Hakuaikaa tehtävässä 31.5.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.