Tuoteomistaja, Tampere

Etsimme kasvavaan digitiimiimme innostunutta, kokenutta tuoteomistajaa vastaamaan toimialan innovatiivisimpien ja käytettävyydeltään ensiluokkaisten palveluiden kehittämisestä.

Digitiimimme palveluita ovat esimerkiksi keskustelevaan käyttöliittymään perustuva etälääkäripalvelu mobiilissa, verkkopalvelut sisältäen ajanvarauksen sekä henkilö-, työterveys- ja kunta-asiakkaidemme palveluportaalit. Haluamme yhdistää digitaalisen asiointikokemuksen saumattomasti fyysiseen - ja tarjota palvelumme kaikille suomalaisille. Tavoitteemme on olla digipalveluissa alan paras kotimainen toimija.

Haluat tehdä töitä merkityksellisten asioiden parissa. Parantaa maailmaa isosti ja pitkäjänteisesti meille kaikille tärkeällä toimialalla. Tehdä töitä huipputiimissä yrityksessä, joka arvostaa sinua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli viestit sujuvasti liiketoiminnan, erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten sekä muotoilijoiden ja teknisten ihmisten kanssa. Osaat kiteyttää yhteisen tahtotilan toimintatavoissa ja työvälineissä strategian, tuote- ja palveluportfolion sekä tietoturvan huomioiden. Osaat toimia suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti dynaamisessa monen toimijan ja monen tuotteen ympäristössä. Ajattelet asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti, olet ketterän ohjelmistokehityksen hallitseva tiimipelaaja eikä egosi tule koskaan työsi edelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja, digitaalinen kehitys, Katri Nieminen, katri.nieminen@pihlajalinna.fi p. 040-7799318.

Hakuaikaa tehtävässä 28.2.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.