Hammaslääkäri, Pihlajalinna Jyväskylä

Pihlajalinna Hammasklinikka Jyväskylä sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa lääkärikeskuksen yhteydessä tarjoten monipuoliset hammashoidon palvelut. Viisi hoitohuonetta kattava toimipisteemme mahdollistaa sinulle hammaslääkärinä modernit tilat ja työvälineet (mm. uusi digitaalinen skanneri) ja mukavat kollegat. Työyhteisöä leimaa hyvä yhteishenki ja eteenpäin menemisen meininki. Yleishammashoidon rinnalla hoidamme vaativatkin erikoishammashoidon toimenpiteet asiantuntevasti. Erikoisaloista ovat edustettuina protetiikka, parodontologia ja suukirurgia. Tiimissä työsi tukena toimivat hammaslääkäreiden ja erikoishammaslääkäreiden ohella kokeneet suuhygienistit ja hammashoitajat.

Meillä on helppoa työskennellä, sillä olemme joustavia niin työaikojen kuin työn sisällön osalta. Henkilökohtaiset vaikutusmahdollisuutesi ovat laajat ja voit tehdä työtäsi toiveesi mukaan joko ammatinharjoittajana tai palkansaajana. Myös lomien sopiminen on joustavaa. Konsultaatiomahdollisuudet ovat poikkeuksellisen kattavat, käytännössä sinulla on koko organisaation tuki takanasi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi ja suhtaudumme kannustavasti kouluttautumiseen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä konsernimme laajat henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle erinomaiset edellytykset työssä menestymiseen ja ammattitaitosi kehittämiseen. Ole yhteydessä, ja rakennetaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Vahvuuksiamme ovat:

  • Joustava työaika ja ansaintamalli
  • Hyvä yhteishenki ja kannustava työilmapiiri
  • Erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet ja laaja kollegiaalinen tuki
  • Monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja urapolut
  • Kilpailukykyinen palkkaus ja kattavat henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Asiakkuupäällikkö Juha Jäälinoja
puh. 041 506 3300
juha.jaalinoja@pihlajalinna.fi

Vastuuhammaslääkäri Petri Nurmenniemi
petri.nurmenniemi@pihlajalinna.fi