Suuhygienisti, Kristiinankaupunki

Haemme suuhygienistiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kristiinankaupungin terveysasemalle.

Etsimme osaksi moniammatillista tiimiä osaavaa ja motivoitunutta suuhygienistiä, jolle asiakkaan saama paras kokemus palvelusta, työn laatu ja jatkuva osaamisen kehittäminen ovat tärkeitä asioita.

Suuhygienistin tehtäviin kuuluu asiakkaan suu- ja hammassairauksien hoito, suun terveydentilan parantaminen sekä ennaltaehkäisevä ja hyvinvointia edistävä työ sekä osallistuminen kehittämistyöhön. Edellytämme suuhygienistin pätevyyttä (AMK tai vastaava aikaisempi tutkinto) riittävää kielitaitoa toimia kaksikielisessä työyhteisössä ja tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa. Huomioimme myös ammattiin nyt valmistuvat suuhygienistit ja hammashoitajat.

Tarjoamme:

  • Monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen
  • Hyvät henkilöstöedut; laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut
  • Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Nämä asiat auttavat menestymään tehtävässä:

  • Positiivinen asiakaspalveluasenne
  • Joustava, itseohjautuva ja kehitysmyönteinen työote
  • Kyky toimia yhteistyössä eri terveydenhuollon ammattilaisten ja muiden verkostojen kanssa
  • Sujuvat vuorovaikutus- ja työelämätaidot

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Heli Silomäki, p. 050 3701778 ja johtava hammaslääkäri Raija Stedt-Ivars, p. 0405562983.

Hakuaikaa tehtävässä 28.2.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.